Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om de boeken te downloaden?

De boeken zijn niet te downloaden. De boeken zouden op die manier te duur worden omdat het interactieve boeken zijn, bovendien kunnen wij via het web onze boeken up-to-date houden waar je dan weer gratis van kunt profiteren.

Hoe lang zijn de boeken te gebruiken?

Wij werken niet met termijnen. In principe zolang de site blijft bestaan. Dus de komende jaren is er steeds gebruik te maken van onze boeken.

Op welke devices zijn de boeken te gebruiken?

De boeken zijn op alle devices, behalve een smartphone te gebruiken.

Waarom kan ik de boeken niet op een mobiel gebruiken?

De boeken zijn door het interactieve karakter niet gemaakt voor op een mobiel. Omdat je met het boek interactief werkt is het geen EPUB-boek en daarom moeilijk aan te passen aan een klein scherm. Het wordt dan alleen maar kleiner weergegeven en daardoor moeilijk leesbaar, bovendien komen de  interactieve modules niet goed tot hun recht op een mobiel. Daardoor vervalt de samenhang tussen en de tekst en het Interactief oefenen. In onze optiek wordt er dan betaald voor een boek dat slecht te gebruiken is. 

Zijn er kortingsbonnen?

Wij werken niet met kortingsbonnen omdat wij van mening zijn dat de boeken scherp geprijsd zijn.  Wij hanteren wel een gereduceerde prijs voor aantallen vanaf 20 boeken dezelfde boeken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Kan ik een deel van een boek kopen?

Voor bestellingen vanaf 20 exemplaren verkopen wij ook aparte hoofdstukken voor een gereduceerde prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op.

Kunst en wiskunde en interactieve boekenjuffen zijn een onderdeel van iDigitiek.

KvK: 60807814

Kunst en wiskunde en interactieve boekenjuffen zijn een onderdeel van iDigitiek.

KvK: 60807814

Kunst en wiskunde en interactieve boekenjuffen zijn een onderdeel van iDigitiek.

KvK: 60807814

Copyright © 2022Kunst en Wiskunde samen beleven