Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om de boeken te downloaden?

De boeken zijn niet te downloaden. De boeken zouden op die manier te duur worden omdat het interactieve boeken zijn, bovendien kunnen wij via het web onze boeken up-to-date houden waar je dan weer gratis van kunt profiteren.

Hoe lang zijn de boeken te gebruiken?

Wij werken niet met termijnen. In principe zolang de site blijft bestaan. Dus de komende jaren is er steeds gebruik te maken van onze boeken.

Op welke devices zijn de boeken te gebruiken?

De boeken zijn op alle devices, behalve een smartphone te gebruiken.

Waarom kan ik de boeken niet op een mobiel gebruiken?

De boeken zijn door het interactieve karakter niet gemaakt voor op een mobiel. Omdat je met het boek interactief werkt is het geen EPUB-boek en daarom moeilijk aan te passen aan een klein scherm. Het wordt dan alleen maar kleiner weergegeven en daardoor moeilijk leesbaar, bovendien komen de  interactieve modules niet goed tot hun recht op een mobiel. Daardoor vervalt de samenhang tussen en de tekst en het Interactief oefenen. In onze optiek wordt er dan betaald voor een boek dat slecht te gebruiken is. 

Zijn er kortingsbonnen?

Wij werken niet met kortingsbonnen omdat wij van mening zijn dat de boeken scherp geprijsd zijn.  Wij hanteren wel een gereduceerde prijs voor aantallen vanaf 20 boeken dezelfde boeken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Kan ik een deel van een boek kopen?

Voor bestellingen vanaf 20 exemplaren verkopen wij ook aparte hoofdstukken voor een gereduceerde prijs. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Waarom is het verstandig om afbeeldingen te verkleinen?

De afbeeldingen worden opgeslagen als LOCALSTORAGE-bestanden. LOCALSTORAGE bestandsgrootte varieert afhankelijk van webbrowser en type apparaat. Voor mobiele versies van webbrowsers zijn de formaten respectievelijk: 2 MB in Android Browser, 5 MB in Safari, iOS Web View, 10 MB in Chrome, Firefox. Voor desktop-pc’s: 5 MB in Safari,10 MB in Chrome, Firefox, Internet Explorer.

Wat is een LOCALSTORAGE-bestand?

LOCALSTORAGE is een bestandsindeling die de webbrowser gebruikt voor / als middel voor langdurige gegevensopslag. Een LOCALSTORAGE-bestand is uniek.Gegevens die zijn opgeslagen in LOCALSTORAGE-bestanden worden niet verwijderd bij het sluiten van de browser. Dergelijke gegevens worden opgeslagen op de computer van de gebruiker en de server heeft er geen automatische toegang toe. LOCALSTORAGE-bestanden zijn alleen toegankelijk  via het domein dat het betreffende LOCALSTORAGE-bestand heeft gemaakt. 

Hoe komt het dat ik mijn afbeelding niet zie als ik met een ander device werk?

Zoals je weet kun je op elk device met onze boeken werken, maar omdat een eigen afbeelding als LOCALSTORAGE-bestand wordt opgeslagen kun je dit alleen op het device bekijken waar je deze hebt geüpload. Het is daarom verstandig om steeds met hetzelfde device te werken. 

Hoe komt het dat ik mijn afbeelding niet zie als ik met een andere browser werk?

De afbeeldingen die je zelf upload worden opgeslagen als LOCALSTORAGE-bestanden. Deze kun je alleen bekijken op het device waar je deze hebt geüpload, maar ook alleen als je dezelfde browser gebruikt omdat de browser het bestand opslaat. Dus als je bijvoorbeeld op een Mac in Safari hebt gewerkt en geüpload en een volgende keer werk je op de Mac met Chrome dan zul je de afbeelding niet zien. 

De checklist wordt niet bewaard.

Het kan zijn dat je vergeten bent om op bewaren te klikken. Maar het kan ook zijn dat je op een ander device of met een andere browser werkt. Een checklist wordt ook als LOCALSTORAGE-bestand opgeslagen. Kijk bij “Wat is een LOCALSTORAGE-bestand?” voor meer informatie.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact met ons op.

Kunst en wiskunde en interactieve boekenjuffen zijn een onderdeel van iDigitiek.

KvK: 60807814

Kunst en wiskunde en interactieve boekenjuffen zijn een onderdeel van iDigitiek.

KvK: 60807814

Kunst en wiskunde en interactieve boekenjuffen zijn een onderdeel van iDigitiek.

KvK: 60807814

Copyright © 2024Kunst en Wiskunde samen beleven

Inhoud